Dlaczego warto pracować

w Cukierni Sowa
 

Cukiernia Sowa w Bydgoszczy to firma o ugruntowanej pozycji na rynku cukierniczym, gastronomicznym i hotelarskim. W zakładzie produkcyjnym oraz w niespełna 40 punktach firmowych zatrudniamy kilkuset doświadczonych pracowników. Prężnie rozwijająca się sieć sprzedaży obejmuje ponad 30 partnerów w ponad 150 lokalizacjach w największych polskich miastach oraz zagranicą.

 

Poszukując Pracowników na stanowiska każdego szczebla bierzemy pod uwagę przede wszystkim profesjonalizm kandydatów. Wybranym osobom zapewniamy swobodę realizacji codziennych zadań, co w dużej mierze przekłada się na budowanie poczucia odpowiedzialności pracowników i motywację do pracy.

Swoim pracownikom

zapewniamy 

 

  • pracę w renomowanej i stabilnej firmie,
  • umowę o pracę w pełnym wymiarze,
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • pakiet szkoleń wdrażających,
  • szeroki pakiet socjalny (m.in. pakiety sportowe, bonusy świąteczne),
  • prywatną opiekę medyczną,
  • atrakcyjny pakiet ubezpieczenia grupowego,
  • wydarzenia i imprezy firmowe. 

Osiągnięcia naszych pracowników

Zobacz więcej
Bydgoszcz
CH Focus Mall
Bydgoszcz
CH Rondo ul. Kruszwicka 1
Bydgoszcz
Restauracja Sowa ul. Mostowa 4
Bydgoszcz
ul. Ks. Schulza 3
Bydgoszcz
ul. Mostowa 5
Bydgoszcz
ul. Ks. Schuza 3
Bydgoszcz
Sklep firmowy ul. Ks. Schulza 3
Piła
CH VIVO! ul. 14-go lutego 26
Bydgoszcz
ul. Mostowa 5
Wrocław
CH Wroclavia ul. Sucha 1

Cukiernia Sowa - punkty firmowe

Jeśli nie znalazłeś interesującej Ciebie oferty wyślij nam swoje CV na adres: kariera@cukierniasowa.pl

Sprawdź co u nas

poniżej garstka inspiracji i aktualności z Cukierni Sowa

Wrocławskie krasnale tym razem będzie można znaleźć... na torcie

Stworzyliśmy prawdziwe słodkie dzieło sztuki! We Wrocławiu znaleźć można około 800 krasnali, które skradają serca zarówno turystów, jak i rodowitych wrocławian. Populacja krasnali powiększyła się o 14 nietypowych reprezentantów.

Poznaj naked cake – idealny tort na minimalistyczne wesela
Zakwas do chleba: co warto wiedzieć?
Pierogi – staropolski pomysł na nowoczesny lunch