Produkt chwilowo niedostępny.
Biszkopt w połączeniu z musem serowo-śmietanowym z rodzynkami.
Składniki: 79 % mus serowo-śmietanowy z rodzynkami [38 % śmietanka (z MLEKA), 33 % ser twarogowy (MLEKO, śmietanka (z MLEKA), MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), cukier, woda, żółtka JAJ pasteryzowane, 5 % rodzynki, żelatyna wieprzowa, aromat], 9 % biszkopt [mieszanka wypiekowa (cukier, mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), skrobia kukurydziana, MLEKO pełne w proszku, aromat), JAJA, olej rzepakowy, MLEKO], krem [woda, krem Chantilly (cukier, syrop glukozowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, częściowo utwardzony olej palmowy, utwardzony tłuszcz kokosowy, MLEKO odtłuszczone w proszku, białka MLEKA, stabilizatory (fosforany potasu, difosforany), substancje zagęszczające (alginian sodu, hydroksypropyloceluloza)), śmietanka (z MLEKA)].
Składniki dekoracji: cukier puder dekoracyjny [glukoza, skrobia PSZENNA, olej rzepakowy częściowo utwardzony, substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia, tłuszcz palmowy utwardzony, aromat], posypka [mieszanka wypiekowa (cukier, mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), skrobia kukurydziana, MLEKO pełne w proszku, aromat), JAJA, olej rzepakowy, MLEKO], biszkopty [mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana, woda, skrobia, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu), glukoza, substancje spulchniające (węglany sodu, difosforany), aromat, sól, barwnik: karoteny], ołówek z czekolady [cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), LAKTOZA (z MLEKA), miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat waniliowy], muszelka z czekolady [cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, MLEKO pełne w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), LAKTOZA (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat waniliowy], logo Cukierni Sowa [cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, aromat naturalny waniliowy, nadruk (tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier)].
Wer. 3, 20.02.2023 r. (1775)